w

ByParken står til Dovre faller

ByParken er ikke noen lettvekter. I bygg av denne størrelsen er det omtrent bare stål og betong som er egnet som byggemateriale. Stål og betong er meget sterkt, bestandig og vedlikeholdsfritt.

29.03.201712:25 Marianne Gjelseth

Bygget skal stå i hundre år, og tåle både høststorm og solskinn. Vi har valgt gode byggvarer og produkter fra anerkjente leverandører og vi har valgt gode løsninger. Du skal ikke trenge å tenke på noe.

Betongen bærer både seg selv og sine beboere, da man kan operere med store spenn, og slik ha færre bærende søyler/vegger enn i tradisjonelle trebygg. Dette gir byggene soliditet og luftighet. For å komme deg til leiligheten din skal du slippe å bevege deg inne og ute mellom heiser og trapper. Hos oss er alt innebygd, har du kommet inn, er du i ly. Det blir ingen svalganger i ByParken, her har man valgt løsninger med langt høyere kvalitet. Det blir tre oppganger, med andre ord lite trafikk per oppgang.

Vi har også tenkt på roen og tryggheten for våre beboere. Du skal ikke bekymre deg for at naboen har på for høy lyd, da betong har meget gode lydegenskaper. Brannegenskapene er åpenbare. Betong brenner ikke. Dette gir trygghet, og du kan tenke på helt andre ting.